Dit betekenen je rare sexdromen

Sex

Per ongeluk over je (stiekem best wel sexy) collega gedroomd? Dit betekent het (geen paniek).

1. Sex met een vage bekende

Dat betekent niet meteen dat je de behoefte hebt om je vriendin/vrouw te bedriegen met het knappe buurmeisje of de barista waar je elke ochtend je koffie haalt. Het betekent volgens Lauri Loewenberg, schrijfster van het boek Dream On It: Unlock Your Dreams, Change Your Life slechts dat de persoon waarmee je sex hebt in je dromen iets bezit wat jij ook zou willen hebben. “Sex is de ultieme manier om twee mensen te verenigen”, zegt ze, “wanneer je met iemand in je dromen sex hebt, betekent dat meestal alleen maar dat je op zoek bent naar iets wat zíj hebben en jij niet.”

2. Sex met je baas

Ook dit hoeft niet te betekenen dat je gevoelens hebt voor je bazin, maar meer dat je op zoek bent naar een betere band met je leidinggevend. Omdat sex zo intiem is, kan het betekenen dat je een grote afstand voelt tussen jezelf en je bazin – misschien vanwege haar manier van managen – die je graag zou willen verkleinen.

3. Je bent op zoek naar een rustig plekje met je partner

Ben je in je droom naarstig op zoek naar een plek om sex te hebben? Dan kan dat duiden op een tekort aan connectie tussen jullie beiden in het dagelijks leven. Kijk eens kritisch naar je kalender: ben je alleen maar druk, terwijl je eigenlijk wat vaker druk tussen de lakens zou moeten zijn? Dan wordt het de hoogste tijd om een datenight te plannen met je partner.

4. Sex in het openbaar

Deze droom kan zo maar eens langskomen op het moment dat een familie of vriend een kritische opmerking over je partner maakt. Hierdoor voel je je blootgesteld, wat terug komt in je droom (alleen dan wel op een gezelligere manier). Je bent waarschijnlijk bang dat anderen je liefdesleven en daarbij behorende keuzes veroordelen.

5. Sex met een celebrity

Bracht Margot Robbie je een bezoekje vannacht? Hoe goed de sex ook was, het draaide niet om haar. In palats daarvan kan een sexdroom met een celebrity erop duiden dat je op zoek bent naar de spotlight in je eigen leven. Je wilt ook gewoon een keer in de belangstelling staan. Maak daar werk van.

6. Dromen over een ex

Duikt je ex slechts sporadisch op in je dromen? Dan kan dit simpelweg betekenen dat je even door de harde schijf in je hoofd aan het reizen bent. Misschien is ze bijna jarig, of zag je een bericht van haar op Facebook – maar het betekent niet dat je daadwerkelijk naar haar terug wilt.

Droom je heel geregeld over je ex? Dan kan dat betekenen dat je het gevoel hebt dat er in je huidige relatie iets niet helemaal goed zit. 

Gerelateerd: Moet je teruggaan naar je ex?


Volg je Men's Health al op Facebook en Instagram?
Engelands mooiste vrouw in je feed: kan gewoon. 
Onderzoek onthult wat je moet zeggen om van die Tinder-match een date te maken.
Vraag je je af waar de ogen van een vrouw naartoe glijden, zodra ze je ziet lopen?
We geven je je langverwachte antwoord op deze prangende vraag.
Vormt porno echt een bedreiging voor je geluk? We zochten het voor je uit.
Draag je een uniform? Dan heb je ze waarschijnlijk voor het uitkiezen.