Deze invloed heeft Netflix op je sperma

Sex

Even lezen voordat je vanavond weer op de bank neerploft.

Nog een reden om met je luie reet van de bank te komen: teveel televisie kijken kan je hoeveelheid sperma aanzienlijk doen verminderen, blijkt uit Deens onderzoek. Het onderzoek toont aan dat mannen die per dag vijf uur of meer televisie kijken, gemiddeld 29 procent minder geconcentreerd zaad en gemiddeld 39 procent minder zaadcellen hebben dan mannen die helemaal geen televisie kijken.

Gek genoeg werd er bij mannen die net zo lang op de computer een spel spelen, een activiteit waarbij je ook lang in eenzelfde houding zit, geen verlaging in concentratie en hoeveelheid zaadcellen gevonden. Onderzoekers zijn er nog niet uit waarom televisie zoveel schadelijker is dan een computer spel spelen.

Dus mocht je bezig zijn met het krijgen van een kind kan het dus geen kwaad minder vaak op de bank te ploffen. En mocht je nou net lekker in een marathon Narco’s zitten, doe dan af en toe wat oefeningen om toch actief te blijven.

Voor iedereen die er dolgraag aan wil zitten, maar niet weet hoe.
Je bent heus niet gedoemd tot een bijnaam als ‘Koning Eénstoot’.
Het enige dat nodig is om jouw gedachtes op standje ‘sex’ te krijgen zijn twee watermeloenen op de fruitafdeling van de Albert Heijn. Voor vrouwen ligt dit iets ingewikkelder.