Deze exclusieve sexparty geeft je ongelimiteerd lidmaatschap voor €1 miljoen

Sex

Erotische conciërge, iemand? 

Een levenslang abonnement op een high-end sexfeest kan van jou zijn voor een schamele €850.000. Klinkt misschien niet als een hele goede deal als je een simpele kantoorbaan hebt, maar als je erover nadenkt… het biedt je wel een 24/7 garantie op een erotische conciërge die je alles kan leren op het gebied van seks, zoveel toegangskaartjes tot alle sexfeesten die je aankunt en ‘opscheprechten’. Als je ’t geld hebt, is dit amper te weigeren toch?

SNCTM, wat bekendstaat als de maandelijkse sexparty in Los Angeles, is zojuist in New York City aangekomen en kondigde hun superexclusieve lidmaatschap aan. Snctm-oprichter Damon Lawner wil drie gelukkigen (en rijke en sexverslaafde) personen de mogelijkheid geven deel te zijn van zijn Violet Key Benefactors, en volgens New York Post hebben ze al twee van de lidmaatschappen verkocht; voor €298.000 en €362.000. De derde plek ligt voor het oprapen voor een schamele €850.000.

Volgens de Post bevatten de feesten veel vrouwen in lingerie die met dierenoren op knuffelen met rijke mannen in pak. Een toegangsticket voor één feest kost meer dan €1600 en jaarlijkse lidmaatschappen kosten €64.000. vrouwen hoeven geen toegang te betalen. Zij hoeven alleen een foto van zichzelf op te sturen waar ze van top tot teen opstaan om vervolgens te worden toegelaten (of niet). Het hoeft geen naaktfoto te zijn. 

Het slechte nieuws: die heb je nog niet gehad. Het goede nieuws: die heb je nog niet gehad. 
Een oogverblindende beauty.
Let op deze signalen en je zit gebakken.
Je weet waar ze zitten, maar ook waar ze toe in staat zijn en wat je ermee aan moet?
“Wat voor werk doe je” is niet de enige mogelijkheid om erachter te komen wat haar bezighoudt in het dagelijks leven.