Foto: Getty

Deze Netflix-serie zorgt ervoor dat je vaker van bil gaat

Sex

Gebruik haar favoriete serie als voorspel.

'Netflixen en chillen' met een date staat vaak gelijk aan een date met 'happy ending'. Dit is natuurlijk niet altijd het geval, maar samen een serie kijken kan goed werken als voorspel. Womenshealthmag.com hield een poll onder 400 vrouwen om er achter te komen welke serie het meest tot sex leidt.

De vrouwen konden kiezen uit de volgende series:How I Met Your Mother, Friends, The Office, Parks and Recreation, Bloodline, Planet Earth, Orange Is the New Black, House of Cards, The Walking Dead, The League, Archer, and Bob’s Burgers.

De absolute winnaar: Orange is the New Black. Misschien staat deze serie niet bovenaan je lijstje om samen te kijken. Maar zoals je hieronder kunt zien, gaat het er nogal wild aan toe in deze serie. Dubbel genieten voor jou.

 

oitnb
Je bent niet de enige die die natte plek vermijdt.
Je weet wat ze zeggen… Maar is het ook waar?
De twee grootste pluspunten van Sofie zitten hoger dan je denkt; het zijn haar felgroene kijkers.
Het is een raadsel. Soms komt een vrouw verlegen over, maar blijkt ze vervolgens een beest in bed te zijn. En soms ontmoet je een schijnbaar ontembare tijger, maar blijk jij al het werk te moeten doen. Om dit raadsel te ontcijferen, vroegen wij ons af of het mogelijk is om exact te voorspellen hoe een vrouw in bed is. Het zou het leven in ieder geval een stukje makkelijker maken, nietwaar?
Het stralende middelpunt van deze ietwat druilerige vrijdag.