Foto: Getty

De top 5 beroemdheden waar we aan denken tijdens het masturberen

Sex

Wij konden ons niet helemaal vinden in deze lijst, dus bedachten we een gloednieuwe. Graag gedaan!

Iedere man heeft een lijstje met vrouwen die regelmatig terugkomen in zijn sexfantasieën. Vaak zijn dat bekende exemplaren met goedgevulde billen en/of borsten en een mooi koppie, zo blijkt ook uit het lijstje van sexspeeltjesfabrikant TENGA. Naar aanleiding van een onderzoek onder 13.000 Amerikaanse mannen en vrouwen tussen de 18 en 74 kwam zij tot de volgende conclusie:

Beyoncé
Jennifer Lawrence
Taylor Swift
Kim Kardashian-West
Kylie Jenner

Hoewel we absoluut niet ontkennen dat bovenstaande vrouwen stuk voor stuk uitermate goed gelukt zijn, vinden we het lijstje een tikkie standaard. Met andere woorden: we denken dat het beter kan. Daarom besloten we de MH-archieven in te duiken, want waar zijn de chicks heter, spannender en fitter dan op menshealth.nl? Juist. Het resultaat van onze zoektocht vind je hieronder.

Viktoria Odintcova
Sara Underwood
Andrina Santoro
Sarah Harris
Charlie Austin

Kun jij je vinden in onze top 5 – 2.0?


Volg je Men's Health al op Facebook en Instagram?
Je weet wat ze zeggen… Maar is het ook waar?
De twee grootste pluspunten van Sofie zitten hoger dan je denkt; het zijn haar felgroene kijkers.
Het is een raadsel. Soms komt een vrouw verlegen over, maar blijkt ze vervolgens een beest in bed te zijn. En soms ontmoet je een schijnbaar ontembare tijger, maar blijk jij al het werk te moeten doen. Om dit raadsel te ontcijferen, vroegen wij ons af of het mogelijk is om exact te voorspellen hoe een vrouw in bed is. Het zou het leven in ieder geval een stukje makkelijker maken, nietwaar?
Het stralende middelpunt van deze ietwat druilerige vrijdag.
We vertellen je wat je (per ongeluk) verkeerd doet en ook wat je dan wél moet doen.