Foto: MensHealth.co.uk

Beter in bed

Sex

De ene zucht is de andere niet. Terwijl jij denkt dat ze het heerlijk vindt, faket ze om je trots niet te krenken. Voorkom de volgende misverstanden en word beter in bed.

Het misverstand: Horizontale stimulatie

 • De oplossing:
  Leg een kussen op je buik en laat haar met de rug naar je toe tegen je aan zitten. Reik langs haar heen en streel met je vlakke hand de binnenkant van haar benen. Verplaats je vingertoppen steeds dichter naar het plekje tussen haar benen. Beweeg je vingers op en neer, van links naar rechts of schrijf het cijfer 8.
 • De winst:
  Deze positie is voor jou en voor haar comfortabel, intiem en ontspannen. Bovendien hou je je andere hand vrij om de rest van haar lichaam te verwennen.

Het misverstand: Te creatief zijn

 • De oplossing:
  Doe je hond niet na en houd je tong stil!
 • De winst:
  Veel vrouwen hebben een vast ritme nodig om tot hun climax te komen. Zoek uit welke beweging, snelheid en stevigheid zij het lekkerst vindt. Zodra haar ademhaling omhoog gaat en ze de lakens vastgrijpt, geldt: verander niet van beweging!

Het misverstand: Vragen wat zij lekker vindt

 • De oplossing:
  Stel simpele ja of nee vragen zoals: ‘Voelt dit goed?’ Ze wil niet elke keer uitleggen wat je precies moet doen als je met haar bezig bent. Hoe minder jullie een handleiding bij elkaar praten, hoe beter jij je afstemt op haar gevoel.
 • De winst:
  Ze zal voelen, beleven, genieten en hoeft geen stappenplan uit te denken. Als ze relaxt en zich kan laten gaan, bereikt ze eerder haar climax. Door technische vragen te stellen, haal je haar uit haar roes.

Het misverstand: Vergeten langzaam en gevoelig te zijn

 • De oplossing:
  Gebruik je duim en wijsvinger om voorzichtig haar borsten te masseren. Eerst met de klok mee en dan terug. Plaats vervolgens je handen over haar borsten en rol ze met de palm van je hand. Plaag haar tepel door zachtjes te trekken of draaien. Eén per keer, in slowmotion.
 • De winst:
  Deze gepassioneerde aandacht voor haar borsten stimuleert haar op verschillende manieren. Een zinderende ervaring die haar opwarmt voor meer.

Het misverstand: 'Zijn we er?', kus en klaar!

 • De oplossing:
  Vier jullie sexuele genot niet alleen met een kus voor het slapengaan, maar ook met woorden: ‘Door jou voel ik me speciaal’ of ‘Ik heb dit nog nooit zo gevoeld!’
 • De winst:
  Als je tevreden van haar afrolt en in slaap valt doe je toch iets fout. Waar is de liefde en intimiteit? Vertel haar hoe sexy het was toen ze in jouw ogen staarde en hoe opgewonden je raakte van haar warme adem in je nek.
Engelands mooiste vrouw in je feed: kan gewoon. 
Onderzoek onthult wat je moet zeggen om van die Tinder-match een date te maken.
Vraag je je af waar de ogen van een vrouw naartoe glijden, zodra ze je ziet lopen?
We geven je je langverwachte antwoord op deze prangende vraag.
Vormt porno echt een bedreiging voor je geluk? We zochten het voor je uit.
Draag je een uniform? Dan heb je ze waarschijnlijk voor het uitkiezen.