Foto: Getty

Besneden of onbesneden? Hier geeft zij de voorkeur aan

Sex

Maar is het ook een dealbreaker? Je leest het hier.

Besnijdenis is iets waar we ons pas druk om maken tegen de tijd dat het ons überhaupt opvalt dat het ene worstje wel een velletje heeft en het andere niet. En zelfs op dat moment kunnen we waarschijnlijk nog steeds niet wakker liggen van dit ogenschijnlijk onbelangrijke verschil. Met de nadruk op ogenschijnlijk, want voor vrouwen is het wel degelijk van belang hoe jouw zaakje erbij hangt. En ja, ze heeft een voorkeur. Dankzij redditgebruikers (waar zouden we zijn zonder?) weten we gelukkig precies hoe de vork in de steel zit.

Het zal haar een worst wezen

Je kunt je ziel gerust weer onder je arm vandaan halen, want we hebben louter positief nieuws: volgens een poll op de website prefereert maar liefst 75 procent van de vrouwen een onbesneden penis. Goed nieuws? We horen het de besneden man denken. Zeker, want een worst zonder velletje is nog steeds geen dealbreaker. Met andere woorden: die hete nacht loop jij dus mooi niet mis. Dit is wat reddits meest wijze dames over het onderwerp te zeggen hadden:

“Tot twee jaar geleden had ik 100 procent besneden gezegd. Nu weet ik echter dat die ene nare ervaring die ik met een onbesneden exemplaar heb gehad, te wijten was aan een slechte hygiëne en absoluut niet de norm is. Inmiddels ben ik weer helemaal team onbesneden. Het heeft gewoon iets opwindends en ze zijn zo leuk om mee te spelen!”

“Ik heb met beide te maken gehad (ongeveer een 50/50-verdeling) en heb een overduidelijke voorkeur. In het geval van twee identieke penissen, waarbij het enige verschil de aan- of afwezigheid van een voorhuid is, ga ik voor onbesneden. Maar mocht ik onverhoopt oog in oog komen te staan met een besneden variant, dan zal dat heus geen reden zijn om de boel af te blazen.”
Gerustgesteld?

 


Volg je Men's Health al op Facebook en Instagram?
Engelands mooiste vrouw in je feed: kan gewoon. 
Onderzoek onthult wat je moet zeggen om van die Tinder-match een date te maken.
Vraag je je af waar de ogen van een vrouw naartoe glijden, zodra ze je ziet lopen?
We geven je je langverwachte antwoord op deze prangende vraag.
Vormt porno echt een bedreiging voor je geluk? We zochten het voor je uit.
Draag je een uniform? Dan heb je ze waarschijnlijk voor het uitkiezen.