Barmannen onthullen de beste versiertrucs die ze ooit hebben gezien

Sex

Sommigen zijn zeker het proberen waard. Niet allemaal. 

Barmannen zijn vaak eersterangs getuigen van goeie en slechte versierpogingen. Op een gemiddelde avond zien ze er heel wat, dus het is bijzonder interessant om te horen welke hen het meest is bijgebleven. Je vraagt je toch best af hoe sommige openingszinnen ooit hebben gewerkt.

Spelletje spelen?

“Een collega probeerde ooit boter kaas en eieren met een knap meisje aan de bar te spelen. Hij tekende het raster op een servet en gaf een dame de pen en een grote glimlach. In plaats mee te spelen, schreef ze meteen haar nummer op. “

Fake it till you make it

“Ik werk in een kroeg naast een campusgebouw en was ooit getuige van een gast die de een uur lang reageerde met “Wat interessant!” of “Wauw, dat is gestoord!”. En ja hoor, het werkte. Kortom, fake it till you make it."

Afterparty!

“Bij het sluiten van de zaak, zei een dame laatst: “Tenzij je hier werkt, of met iemand van het personeel naar bed gaat, is het tijd om te gaan.” Ik leunde voorover en zei “In dat geval blijf ik!”. Gek genoeg werkte het.

Zoek niet verder

Man: “Wil je vanavond de beste seks ooit?"
Vrouw: “Nee!”
Man: “In dat geval, ben ik de man die je zoekt.”

Samen delen

“Een paar jaar geleden boog een mooie dame over de bar en bestelde twee tequila shots. Ze nam er één aan en liet de ander staan. “Die is voor jou,” zei ze. Inmiddels is ze m’n vriendin.

Zelfspot werkt altijd

“Een erg knappe man in een kroeg liep naar een dame toe en zei: “Hi, mijn naam is Ben en ik ga drankjes voor je halen totdat je me aantrekkelijk vindt.” Het meisje glimlachte. Hij vroeg wat ze wilde drinken. Waarop zij zei: “In dat geval, doe maar een glas water.” Ze zijn uiteindelijk samen vertrokken. 

Blosjes op de wangen

“Tijdens mijn eerste maand werken, zag ik een dame binnen korte tijd twee cocktails achterover gieten. Ik vroeg hoe het met haar was, waarop zij zei: “Goed, ik lust er nog wel één. Alleen moet je me dan wel mee naar huis nemen.” De hele groep moest lachen toen ik rood aansloeg.

De concurrentieanalyse 

“Een dame in de kroeg had net een knappe man afgewezen, waarna een andere man naast haar kwam staan alsof hij een drankje wilde bestellen. Vervolgens zegt hij casual: “Die gast was duidelijk langer en knapper dan ik, dus ik hoop dat ik je aan het lachen kan krijgen.” Toen ik een paar uur later wegging, waren ze nog steeds diep in gesprek.”

De aanhouder wint

“Ik zag laatst een man op een dame afstappen met de zin: “Vind je het erg als ik hier een tijdje kom zitten, terwijl ik je probeer te versieren?”. Ze lachte en ging later met hem mee naar huis. Sindsdien gebruik ik hem zelf ook.

"Slaap lekker"

Iemand uit mijn kroeg begon altijd met dames te praten en wachtte geduldig op hun tweede lach, voordat hij deze magische zin gebruikte: “Als ik je straks welterusten wil wensen, welk nummer kan ik dan gebruiken?”. Het resultaat was altijd een derde lach en een uitwisseling van gegevens.

Netflix? 

“Ik ontmoette mijn huidige vriendin op het werk. Op de avond van onze eerste date zei ze: “Kom je anders naar mijn huis om een halve film te kijken?”. Van het één kwam inderdaad het ander."

Subtiele afleiding 

“Ik zat laatst aan een tafel met een vriend en een vriendin. Vervolgens komt er een gast ons toe en geeft ons allemaal een drankje. Ik ging er vanuit dat het een vriend van hen was. 5 minuten later bleek dat het om een onbekende ging die een poging deed om mijn vriendin te versieren. Ik heb zelden zo’n subtiele move gezien.”

Gerelateerd: Zo verleid je elke vrouw


Volg je Men's Health al op Facebook en Instagram?
Laat dit artikel maar even heel subtiel open staan op je laptop
Jij hebt je vast ook wel eens afgevraagd of ze het naar haar zin had daar beneden..
Zorg ervoor dat je verliest. Geloof ons. 
Je gelooft nooit wat sommige stellen eruit knallen als het hen te veel wordt.