14 goede eigenschappen die mannen vaak missen, volgens vrouwen

Sex

Je hoeft geen Uri Geller op het gebied van sex te zijn; maar wij vrouwen willen wel iets meer dan halfslachtig voorspel."

Ben jij een echte gentleman binnen je relatie? Of is het gebrek aan goede eigenschappen dezelfde reden dat je nog steeds solo door het leven gaat? Want hoe je het ook went of keert, wij mannen moeten wel ons best blijven doen om een dame te plezieren. Dat is immers wat ze verdient, toch? Loop je in de praktijk liever de kantjes er vanaf, dan moet je je misschien afvragen of je wel de juiste dame in je leven hebt. Goed, dat terzijde. Dit zijn 10 eigenschappen die vrouwen - voor hun gevoel - zelden bij mannen aantreffen. 

Is dat een beer?

"Geluid maken tijdens de sex. Ik word zo opgewonden van die man-kreuntjes!"

Kroelbazen

"Een man die zijn affectie kan uiten op een fysieke manier. Niet als in sex, maar als in knuffelen, strelen en subtiele kusjes. Ik ben dol op kroelen."

Opschepper! 

"Bescheidenheid. Het maakt niet uit hoe slim of rijk je bent, als je er maar niet zo stoer over doet. Pochen is nooit aantrekkelijk."

 Woord bij daad. 

"Attent zijn. Voor mij is een gebrek aan bedachtzaamheid één van de grootste afknappers. Doe liever wat je zegt dat je gaat doen, heb interesse in een ander en behandel vrouwen op een manier waaruit blijkt dat je echt om ze geeft." 

Heb je een vaatwasser?

"Mannen die helpen met afruimen na het eten. Ik haat het wanneer de mannen altijd aannemen dat afruimen en opruimen een vrouwentaak is. Toen mijn huidige vriend mij in het begin hielp met afruimen, werd ik letterlijk opgewonden."

>> Dingen die vrouwen graag tegenkomen in het huis van een man >

Korte lontjes

"In staat zijn om je woede te beheersen is een erg goede eigenschap. Ik ken een hoop mannen die compleet doorslaan wanneer ze boos zijn. Mij is altijd geleerd dat emoties mijn eigen probleem zijn en dat ik niet anderen moet lastigvallen met mijn eigen woede. Weinig mannen begrijpen dit - helaas."

Verassing! 

"Ik vind het zo mooi als een man durft te uiten wat hij voor me voelt. Toen ik mijn vriend ontmoette, was ik zo onder de indruk van alle lieve dingen die hij deed en zei. Ik voelde me eindelijk geliefd, aangezien een man nooit eerder op die manier met mij had gecommuniceerd."

Een beetje inlevingsvermogen, graag! 

"In staat zijn om in iemand anders schoenen te staan. Het is veel moeilijker om iemand slecht te behandelen als je zelf volledig begrijpt hoe het is als iemand op die manier met je omgaat. Vandaar dat ik mannen uitzoek met een flinke dosis inlevingsvermogen."

De natte spons 

"Een mening. Ik kan er echt niet tegen als mannen mij behandelen alsof ik een porseleinen pop ben. Ik weet dat je aardig probeert te zijn, maar het voelt haast neerbuigend. Het is veel fijner als een man je als een normaal persoon ziet en de balans kan vinden tussen wanneer ik hulp nodig heb, of wanneer ik iets zelf kan. Veel mannen gaan er namelijk standaard vanuit dat je hulpeloos bent zonder hen."

Gelijkwaardigheid

"Ik kan het enorm waarderen als ik soms voor je mag betalen. Het maakt je echt niet minder mannelijk en vrouwen vinden het ook fijn om sterk en onafhankelijk te zijn. Zelf kan ik er namelijk echt niet tegen om als trofeevrouw door het leven te gaan."

Ieuwl! 

 "Ik weet niet of dit voor alle mannen geldt, maar ik ken er een hoop die helemaal gek worden als ik over menstruatie begin. Een beetje volwassenheid met betrekking tot dit onderwerp zou een leuke afwisseling zijn."

Heb je haast of zo?

"Ik heb het gevoel dat mannen denken dat het cool of sexy is om snel, agressief te rijden. Veilig en verantwoordelijk rijden, dat is pas sexy. Ik wil niet in een auto zitten met een man die mijn leven op het spel zet voor zijn eigen coolheid."

 

Heb je nog steeds haast?

"Is het te veel gevraagd om iets aan voorspel te doen? Je hoeft geen Uri Geller op het gebied van sex te zijn; maar wij vrouwen willen wel iets meer dan halfslachtig voorspel."

Voetjes van de vloer.

"Bereidheid om te dansen in het openbaar, is wel iets wat ik zelden bij mannen aantref. Het maakt niet uit of je goed kan dansen, of niet. Zolang je maar een beetje je best doet. Ik kan echt teleurgesteld raken van een man die zegt dat hij niet aan dansen doet. En voor alle duidelijkheid: ik bak er zelf ook niks van!" 

>> Dit zijn volgens vrouwen de beste uitmaaktips >

Til je solosessies naar een hoger niveau met deze tips.
Vrouwen vinden dit vaak belangrijk, jij vast wat minder. Knoop deze resultaten toch in je oren, zodat je een flater voorkomt.
Als zij geen vlees aanraakt in de keuken, zou je sperma dan ook niet op het menu mogen staan?
De Californische Rachel Barnes Horowitz of Rocky Barnes houdt van zand tussen haar tenen en zout in d'r haar.