11 soorten sex die op je sexbucketlist thuishoren

Sex

Want verandering van spijs doet eten.

Kan je sexleven wel een oppepper gebruiken? Het is normaal dat je in een lange relatie op een gegeven moment in een sleur terechtkomt. Simpelweg iets nieuws/anders proberen kan echter alles zijn wat ervoor nodig is om het vuurtje weer aan te wakkeren. Maak een sexbucketlist met daarop alle dingen die je nog eens wilt proberen (we menen het). Voel je vrij om inspiratie op te doen uit onderstaande lijst – we garanderen je dat je sexleven erop vooruitgaat. En nu we toch je aandacht hebben.. Laten we er een wedstrijd van maken! Hoe snel kun jij ze allemaal afvinken?

‘Gewoon omdat het kan’-sex
Je hoeft niet altijd een reden te hebben om sex te hebben, je kunt het ook gewoon doen omdat het kan – dat kan jullie band op de lange termijn alleen maar sterker maken. Dus in plaats van te wachten tot de kinderen op bed liggen of tot het zaterdagavond is, bespring je haar. Nu en hier. Toch een reden nodig? Sex helpt je te ontspannen en stress los te laten. Plus: sex zorgt voor meer sex – als je eenmaal begint met spontane sessies zullen die uiteindelijk een gewoonte worden. Dag sleur en vaste maandagavondroutine.

Lollige sex
Lol hebben in de slaapkamer is essentieel voor een gezond sexleven. Probeer iets nieuws dat op het eerste gezicht misschien gek lijkt, zoals je partner een lap dance geven of haar laten raden welk liedje je neuriet tijdens orale sex. Het gaat er niet om dat je een nieuwe move perfect leert beheersen of je als een pornoster gedraagt: plezier hebben is het belangrijkste. Zolang je je allebei op je gemak voelt en een beetje avontuurlijk bent, zal je dichter naar elkaar toe groeien – ook al is je nieuwste move niet echt voor herhaling vatbaar.

Zintuiglijke sex
Een blinddoek, noise cancelling-koptelefoon of gewoon compleet stil proberen te blijven, terwijl je partner haar gang gaat.. Eén zintuig blokkeren kan ervoor zorgen dat de rest overuren draait, wat voor jullie allebei op een waanzinnige ervaring uit kan lopen. Probeer het en draai daarna de rollen om.

‘Alles behalve’-sex
Kun je je het intense gevoel nog herinneren dat je kreeg als je uren achter elkaar aan het zoenen was – zonder verder iets te doen? Volgens experts kan de intensiteit van zoenen en aanraken verloren gaan in lange relaties en zijn stellen eerder geneigd om gewoon over te gaan op de echte daad. Dus volgende keer geen sex, slechts alles wat ervoor komt. Je zult ervan versteld staan hoe opwindend dat kan zijn, ook al skip je de eindshow.

‘Misschien worden we wel betrapt’-sex
We suggereren natuurlijk niet dat je haar moet bespringen in de wc van een restaurant of vliegtuig (denk aan al die niet zo sexy bacteriën). Het gaat er meer om dat je uit je comfort zone stapt, door bijvoorbeeld de gordijnen open te laten of, als er niemand thuis is, avances te maken in de woonkamer. Hoewel je weet dat de kans dat iemand jullie betrapt erg klein is, zal de nieuwigheid hiervan zorgen voor een adrenalinekick – en dat leidt dan weer tot een intensere ervaring.

‘De wasmachine zal nooit meer hetzelfde zijn’-sex
Natuurlijk is je bed erg comfortabel, maar sex buiten de slaapkamer kan extra spannend zijn – er kleeft een vleugje urgentie aan. Probeer het, als jullie alleen thuis zijn, ergens waar jullie het nog nooit gedaan hebben. Op die manier ga je misschien heel anders naar je eettafel kijken..

‘De hele dag door’-sex
Sexting is dus niet alleen bedoeld voor studenten – en je hoeft geen woorden te gebruiken waar je verlegen van wordt. Trap de dag af met een berichtje waarin je vertelt hoe sexy ze eruitzag toen ze vanmorgen onder de douche vandaan stapte. De vuistregel is dat iemand die per ongeluk meeleest jaloers wordt op je relatie, niet dat diegene onpasselijk wordt. Test het om te zien hoe opgewonden jullie aan het einde van de dag thuiskomen.

‘Beter dan brownies met vanille-ijs en chocoladesaus’-sex
Wat kan er beter zijn dan dat? We horen het je denken. Nou, een combinatie van beiden. Maar niet zo snel met die slagroomspuit op je fluit: het is niet bedoeld voor op je intieme delen, waar het een iets minder sexy infectie kan veroorzaken. Smeer in plaats daarvan een beetje honing of ahornsiroop op je tepels of buik en laat je partner het aflikken.

Glibberige sex
Sex onder de douche kan erg lekker zijn – als je het goed doet. Zorg voor een tube glijmiddel, aangezien water haar intieme zone juist uit kan drogen. Begin door elkaar langzaam in te zepen en spoel pas af als jullie beiden weer vies genoeg zijn, als je begrijpt wat we bedoelen.

Boekensex
Wat je ook van de Fifty Shades-hype vindt: hij zorgde voor een hoop erotische literatuur, waarvan een groot deel nog eens verrassend sexy is ook. Lees elkaar voor. Dat brengt je niet alleen in de stemming, maar kan ook tot gesprekken leiden over wat jullie zelf wel eens zouden willen proberen.

Nostalgische sex
Eén van de voordelen van het hebben van een lange relatie is dat jullie vast al een heleboel spannende herinneringen met elkaar hebben opgebouwd. Gebruik die goed! Denk terug aan jullie heetste momenten samen en bespreek die. Nu ben je vast en zeker geïnspireerd om die te overtreffen. Of dat nu lukt of niet: je zult het in ieder geval naar je zin hebben terwijl je het probeert.

>> Deze 10 situaties draaien sowieso uit op sex > 

Ontcijfer het mysterie. 
Goed om te weten als je tante weer eens vraagt of je nou al iemand bent tegengekomen.
Kom de waarheid onder ogen en doe er wat aan.
De ene expert beweert van wel, de ander ontkent. Dit is het antwoord
We dachten al dat dat je aandacht zou trekken…