Pssst. Dit is dé geur waarmee je de dames van je af zult moeten slaan

MensHealth

Van Gils ELITE al geroken? Ga dat dan heel snel doen, want wij voorspellen dat dit weleens dé hit in jouw badkamerkastje kan gaan worden.

Het is namelijk een heerlijk sensuele, maar tegelijk een frisse geur. En dat vinden wij niet alleen een heel lekkere combinatie, dat vinden de meeste dames ook. Van Gils ELITE is echt zo’n eau de toilette dat mensen nieuwsgierig maakt naar wie de man is die deze heerlijkheid heeft opgespoten. Hij is aanwezig zonder opdringerig te zijn, uitgesproken, maar tegelijk lichtvoetig.

De geur opent met een frisse cocktail van grapefruit, citroen en knisperende appel. Deze frisheid wordt vervolgens op subtiele wijze getemd door de fluweelzachte geur van oranjebloesem. In het hart van de geur ontwaren we warm hout, besprenkeld met de sensualiteit van vanille en Tonka bonen. Lekker? Verrukkelijk!

Van Gils ELITE is een heus statement van succes en eigenzinnigheid, voor mannen die 100 procent uit het leven willen halen. Een geur die helemaal van deze tijd is en uitermate geschikt voor allerlei gelegenheden; of dat nu sport of werk is, of een romantische setting. Doe er je voordeel mee.

Meer informatie over Van Gils ELITE vind je hier.

Vind een trainingspartner en kom erachter wie het eerste finisht.
Tyson Fury (zwaargewicht bokskampioen) geeft het goede voorbeeld.
Afvallen is al lastig genoeg. Deze 9 hardnekkige mythes maken het nóg lastiger.