Zo ziet Petrus er nu uit - één maand na zijn documentaire

Lifestyle

Tevens is hij MH-Man van de maand. 

MH-Man van deze maand is Peter de Harder, beter bekend als Petrus. Deze YouTuber transformeerde binnen drie maanden tot onderbroekenmodel en brak daarmee bijna het internet. Eén maand na zijn transformatie spraken wij hem over hoe zijn zelfbeeld achterbleef terwijl zijn lichaam totaal veranderde.

pixel_
ROCKSTAR_PETRUS-1848
ROCKSTAR_PETRUS-2157
pixel_

“Ik was echt ongelukkig. Hoe dieper ik in het proces zat, hoe meer ontevreden ik werd over mezelf. Ik zag opeens elk beetje vet en elke spier, terwijl ik me daar voorheen nooit druk om had gemaakt," zegt hij. "Ik wilde iets creëren waarvan ik dacht dat ik er gelukkiger van zou worden, maar het maakte me juist ongelukkiger.” Desondanks heeft hij nog altijd een lichaam waar je u tegen zegt. 

pixel_

Benieuwd naar het volledige verhaal van Peter en de rest van de foto's? Check dan ons meinummer.

Bestel hier een los exemplaar voor €5,99 inclusief verzending>

Je hoeft geen Richard Branson of Felix Baumgartner te heten om de avonturier uit te hangen. Trotseer extreme condities, push jezelf tot buitenmenselijke prestaties of geniet op een bijzondere manier van de grootsheid van de natuur. Welke grootste thrills moeten op de bucket list van iedere amateur-avonturier?
Kom 31 augustus langs voor gratis workshops, workouts, demo’s, talks en meer. 
Wees niet de man die Nederlands spreekt tegen een Spaanse ober.
Word jij - net als de rest van Nederland - liever niet gestoken? Zo hou je die insecten op een afstand.
Smalltalk is niet voor iedereen weggelegd, maar met deze opmerkelijke weetjes kun je ook aardig interessant overkomen op je gesprekspartner.
Drink jij brosé en eet jij bronuts? Dan is het tijd om je eigen mannelijkheid te herijken.