Voor vanavond: Netflix' spannendste nieuwe film: 'The Push'

Lifestyle

Een sociaal experiment, met een mogelijk dodelijke afloop.

Netflix heeft weer een original gemaakt die je wilt zien: The Push. De titel verklapt niet alles, maar het gaat in ieder geval over een duwtje in een bepaalde richting.

The Push is namelijk de verfilming van een sociaal experiment. Een vrij luguber experiment, maar daarom des te spannend: kan een groep acteurs één persoon er van overtuigen om een moord te plegen?

Het experiment wordt gedaan door Derren Brown, een psychologische illusionist. Wat heb je nodig voor zo'n experiment? Zeventig acteurs en één onwetende man.

De acteurs proberen de man ervan te overtuigen om deel te nemen aan een moord. Brown probeert hiermee te laten zien wat er gebeurd met ons natuurlijke instinct wanneer we worden geconfronteerd met autoriteit.

We gaan niet te veel verklappen, je kunt de film nu op Netflix bekijken. De trailer is in ieder geval al heel pakkend, dat is alvast één stap in de goede richting.


Volg je Men's Health al op Facebook en Instagram?
Wil jij dit jaar met een beperkt budget een memorabele reis maken? Volgens Lonely Planet zijn dit dan de 10 beste bestemmingen.
Je wilt die baan? Dan moet je jezelf wel serieus nemen. Deze acht dingen moet je nooit op je cv zetten.