Voor vanavond: Netflix' spannendste nieuwe film: 'The Push'

Lifestyle

Een sociaal experiment, met een mogelijk dodelijke afloop.

Netflix heeft weer een original gemaakt die je wilt zien: The Push. De titel verklapt niet alles, maar het gaat in ieder geval over een duwtje in een bepaalde richting.

The Push is namelijk de verfilming van een sociaal experiment. Een vrij luguber experiment, maar daarom des te spannend: kan een groep acteurs één persoon er van overtuigen om een moord te plegen?

Het experiment wordt gedaan door Derren Brown, een psychologische illusionist. Wat heb je nodig voor zo'n experiment? Zeventig acteurs en één onwetende man.

De acteurs proberen de man ervan te overtuigen om deel te nemen aan een moord. Brown probeert hiermee te laten zien wat er gebeurd met ons natuurlijke instinct wanneer we worden geconfronteerd met autoriteit.

We gaan niet te veel verklappen, je kunt de film nu op Netflix bekijken. De trailer is in ieder geval al heel pakkend, dat is alvast één stap in de goede richting.


Volg je Men's Health al op Facebook en Instagram?
Wees gerust: het wordt voorlopig alleen maar beter, toch?
Het enige dat je hoeft te doen is je zeven vrienden op te trommelen, een skihelm op te zetten en tussen december en april paraat te staan.
Van ijshockey tot voetbal, en van basketball tot boksen; bij het verschijnen van een film over Eddie the Eagle presenteren wij het ultieme sportfilmoverzicht.
Waarom je die twee welverdiende vrije dagen eigenlijk elke week hebt? Wij hebben het antwoord.