Video: Dit is de indrukwekkende workout (en body) van rapper Bizzey

Lifestyle

Een bizarre hoeveelheid kracht, lenigheid, spieren en tattoo's.

Mocht het je ontgaan zijn: rapper Bizzey is fit. Bizar fit. Deze man is geen 20 meer en toch knalt hij er close-grip muscle-ups, weighted ring-dips, ring push-ups en andere extreme bewegingen uit alsof het niets is. Hiermee laat hij goed zien dat life on the road prima te combineren is met fit en gezond blijven. Kijk maar even naar zijn lichaam als je ons niet gelooft:

Bizzey_MH-1701_klein_
pixel_

Samen met zijn PT doet hij meerdere sessies per week, waarbij de intensiteit erg hoog ligt - zelfs met zware gewichten. Hierdoor ontbreekt het Bizzey niet aan kracht, conditie of spiermassa. Volgens Bizzey is sport één van de belangrijkste hoekstenen van zijn leven. Zonder sport was hij naar eigen zeggen nooit in staat om tot in het holst van de nacht shows te rocken, op het podium alles te geven en de volgende ochtend weer fris en fruitig op te staan.

pixel_
Bizzey_MH-1602_klein_
pixel_

"Mijn doel is nu om gewoon de beste vorm van mijzelf zijn," zegt Bizzey. "Ik ben zelfstandig ondernemer, ik ben artiest, ik ben papa, ik ben man, om dat allemaal te kunnen doen moet ik gewoon in de beste vorm van mijzelf zijn. Ik wil net zoveel succes boeken op het podium als thuis. Ik wil overal eigenlijk evenveel energie hebben."

pixel_
Bizzey_MH-1588_klein_
pixel_

"Ik wil actief op het podium staan voor mijn fans, Ik wil actief kunnen winkelen een hele dag, na toch een hele drukke nacht, met mijn vrouw of leuk met mijn zoontje spelen, chillen met de homies," legt Bizzey uit. "Niet overal moe zijn om het werken heen omdat je altijd super druk bent. Dus dat is voor mij iets wat ik met het trainen behaal. Ik merk gewoon dat ik meer energie heb. Enne… Ik vind het gewoon lekker, weetje."


Volg je Men's Health al op Facebook en Instagram?
Je hoeft geen Richard Branson of Felix Baumgartner te heten om de avonturier uit te hangen. Trotseer extreme condities, push jezelf tot buitenmenselijke prestaties of geniet op een bijzondere manier van de grootsheid van de natuur. Welke grootste thrills moeten op de bucket list van iedere amateur-avonturier?
Kom 31 augustus langs voor gratis workshops, workouts, demo’s, talks en meer. 
Wees niet de man die Nederlands spreekt tegen een Spaanse ober.
Word jij - net als de rest van Nederland - liever niet gestoken? Zo hou je die insecten op een afstand.
Smalltalk is niet voor iedereen weggelegd, maar met deze opmerkelijke weetjes kun je ook aardig interessant overkomen op je gesprekspartner.
Drink jij brosé en eet jij bronuts? Dan is het tijd om je eigen mannelijkheid te herijken.