Slow radio

Lifestyle

Met de toevoeging van Bluetooth kan Tivoli's kleinood weer een decennium vooruit.

Hoewel de Tivoli Audio ons bureau siert, misstaat het kleine houten muzieksierraad niet in huis, integendeel. De Tivoli Audio Model One is niet nieuw, de toevoeging van Bluetooth, zodat je muziek kunt streamen naar het apparaat, wel. Voor het ouderwetse ‘slow radio’-gevoel beschikt de Model One nog over een antenne en een kluisdeur-achtige draaiknop waarmee je handmatig heel precies langs de FM en AM-zenders kunt navigeren. O ja, het geluid is verbazingwekkend voor z’n bescheiden omvang en blijft ook goed naarmate je de volumeknop naar rechts draait.

Tivoli Audio Model One BT  259 euro, verkrijgbaar in 5 kleurencombinaties.

www.tivoliaudio.nl

Geef je ogen de kost, ooit ga jij ook zo’n huis krijgen (in je dromen).
Arie is geen vreemde voor Men’s Health: naast een maandelijkse column siert hij voor de derde keer de cover van ons blad.
Natuurlijk heb je al de nodige research gedaan voordat je besluit je huid vol te inkten, maar misschien is het handig dit lijstje ook even door te nemen.
Deze tien beste stand-up shows kun je gewoon op Netflix kunt zien.
Voor het eerst streek UFC neer in Nederland en dat hebben we geweten. In een bomvol Ahoy kwamen drie Nederlanders in actie en alle drie zegevierden zij glorieus.Door Paul Jeursen