Slow radio

Lifestyle

Met de toevoeging van Bluetooth kan Tivoli's kleinood weer een decennium vooruit.

Hoewel de Tivoli Audio ons bureau siert, misstaat het kleine houten muzieksierraad niet in huis, integendeel. De Tivoli Audio Model One is niet nieuw, de toevoeging van Bluetooth, zodat je muziek kunt streamen naar het apparaat, wel. Voor het ouderwetse ‘slow radio’-gevoel beschikt de Model One nog over een antenne en een kluisdeur-achtige draaiknop waarmee je handmatig heel precies langs de FM en AM-zenders kunt navigeren. O ja, het geluid is verbazingwekkend voor z’n bescheiden omvang en blijft ook goed naarmate je de volumeknop naar rechts draait.

Tivoli Audio Model One BT  259 euro, verkrijgbaar in 5 kleurencombinaties.

www.tivoliaudio.nl

Begint je leven in een sleur te raken? Geen zorgen, wij hebben 8 mannelijke hobby's voor je uitgezocht.
Ben je het zat onder je parasol te liggen en vanaf het strand te kijken naar de lol die iedereen heeft op het water? Man up! Sta op, klop het zand van je zwemshort en maak je klaar voor de meest spectaculaire zomer van je leven.
Lees waarom dit nummer niet mag ontbreken in je koffer.
Je hoeft geen Richard Branson of Felix Baumgartner te heten om de avonturier uit te hangen. Trotseer extreme condities, push jezelf tot buitenmenselijke prestaties of geniet op een bijzondere manier van de grootsheid van de natuur. Welke grootste thrills moeten op de bucket list van iedere amateuravonturier?
De kans dat jij een gebruikte auto koopt is vier keer zo groot als dat je een nieuwe aanschaft. Maar hoe breng je de aankoop van een occasion tot een goed einde?
Sta je chronisch rood? Zo doe je daar wat aan.