Slow radio

Lifestyle

Met de toevoeging van Bluetooth kan Tivoli's kleinood weer een decennium vooruit.

Hoewel de Tivoli Audio ons bureau siert, misstaat het kleine houten muzieksierraad niet in huis, integendeel. De Tivoli Audio Model One is niet nieuw, de toevoeging van Bluetooth, zodat je muziek kunt streamen naar het apparaat, wel. Voor het ouderwetse ‘slow radio’-gevoel beschikt de Model One nog over een antenne en een kluisdeur-achtige draaiknop waarmee je handmatig heel precies langs de FM en AM-zenders kunt navigeren. O ja, het geluid is verbazingwekkend voor z’n bescheiden omvang en blijft ook goed naarmate je de volumeknop naar rechts draait.

Tivoli Audio Model One BT  259 euro, verkrijgbaar in 5 kleurencombinaties.

www.tivoliaudio.nl

Last minute lauw bier ingeslagen? We hebben deze supersnelle koelmethodes getest om je veel frustratie te besparen. Als je echt heel weinig tijd hebt, koop dan bier in blik. Doordat de wand van het blik zo dun is, koelt de inhoud dubbel zo snel af. Voor de tips hieronder hebben we flessenbier gebruikt.
Tot ver na de afgelopen Olympische Spelen als het aan Nike ligt.
Natuurlijk zijn er te veel prachtige plekken op aarde om ze allemaal in één lijst te kunnen zetten, maar we hebben de mooiste 15 verzameld die je echt een keer zou moeten zien. Ook al is dat vanachter je scherm.
13 uur, 4 ledematen, 1 stoel: met deze tips maak je er het beste van.
Maandelijks schrijft journalist Jan Dijkgraaf in Men's Health een open brief aan een bekend persoon. Ditmaal richt hij zijn pennenvrucht aan Donald Trump. 
Wie de Spelen een beetje volgt (lees: iedereen, overal), weet dat er al een aantal bizarre gebeurtenissen zijn voorgevallen. We sommen een aantal voor je op.