Slow radio

Lifestyle

Met de toevoeging van Bluetooth kan Tivoli's kleinood weer een decennium vooruit.

Hoewel de Tivoli Audio ons bureau siert, misstaat het kleine houten muzieksierraad niet in huis, integendeel. De Tivoli Audio Model One is niet nieuw, de toevoeging van Bluetooth, zodat je muziek kunt streamen naar het apparaat, wel. Voor het ouderwetse ‘slow radio’-gevoel beschikt de Model One nog over een antenne en een kluisdeur-achtige draaiknop waarmee je handmatig heel precies langs de FM en AM-zenders kunt navigeren. O ja, het geluid is verbazingwekkend voor z’n bescheiden omvang en blijft ook goed naarmate je de volumeknop naar rechts draait.

Tivoli Audio Model One BT  259 euro, verkrijgbaar in 5 kleurencombinaties.

www.tivoliaudio.nl

Aangezien de zomer in volle gang is, wil jij in topvorm zijn. Men’s Health helpt je in de vorm van workouts die je stofwisseling een serieuze schop onder z’n kont geven en pittige recepten die ervoor zorgen dat je abs tevoorschijn komen. Over topvorm gesproken: Wesley Sneijder siert onze cover. Hij vertelt je hoe hij fitter werd dan ooit.
Niet alleen jij geniet van de zon, warmte en avontuur in een ver oord. Ook ziekmakende bacteriën voelen zich er senang. Net als vele virussen en parasieten. Gebruik je verstand en voorkom diarree, etterende wonden of erger.
Ondanks het touwtje dat de meeste zwembroeken op hun plaats houdt, is het absoluut geen kwestie van one size fits all.
Verwen je autolak tot hij weer de allure van de showroom heeft.
Haal een kanjer binnen: met deze tips ben je sneller klaar met het daadwerkelijke binnenhengelen van zo’n flinke jongen dan met het vertellen van sterke verhalen erover.
De vakantie gaat naar verre oorden? Met een beetje voorbereiding, NASA-style, kun je veel tegen een jetlag doen. Geen alcohol drinken op 10 km hoogte bijvoorbeeld.