Slow radio

Lifestyle

Met de toevoeging van Bluetooth kan Tivoli's kleinood weer een decennium vooruit.

Hoewel de Tivoli Audio ons bureau siert, misstaat het kleine houten muzieksierraad niet in huis, integendeel. De Tivoli Audio Model One is niet nieuw, de toevoeging van Bluetooth, zodat je muziek kunt streamen naar het apparaat, wel. Voor het ouderwetse ‘slow radio’-gevoel beschikt de Model One nog over een antenne en een kluisdeur-achtige draaiknop waarmee je handmatig heel precies langs de FM en AM-zenders kunt navigeren. O ja, het geluid is verbazingwekkend voor z’n bescheiden omvang en blijft ook goed naarmate je de volumeknop naar rechts draait.

Tivoli Audio Model One BT  259 euro, verkrijgbaar in 5 kleurencombinaties.

www.tivoliaudio.nl

Het is weer tijd! Zit je klaar voor de mooiste Facebookreacties van deze week?
Eindelijk is daar de trailer voor het vierde seizoen van House of Cards en deze stelt niet teleur.
Stand-upcomedian en acteur Jerry Seinfeld kennen we natuurlijk allemaal van de geniale comedyserie ‘Seinfeld’. Ook zijn nieuwste project ‘Comedians In Cars Getting Coffee’, waar hij onlangs nog Barack Obama voor wist te strikken, is geweldig. We weten inmiddels ook dat hij een fervent autoliefhebber en -verzamelaar is. Toch gaat hij 18 bolides uit zijn illustere Porsche- en VW-collectie veilen. 
Eerder las je er al over op hier op onze site: de nieuwe HBO serie ‘Vinyl’. Aanstaande donderdag is er een exclusief wild en ruig rock-‘n-roll premièrefeest en jij kunt er bij zijn!
Mannen opgelet: je wil niet met een zielig bloemetje van het tankstation aankomen. Ook wil je niet niet last minute dan maar iets duurs kopen om de schijn tegen te gaan dat je Valentijnsdag was vergeten...
Tijdens de Super Bowl werd de naam onthuld en de eerste trailer vertoond van de nieuwe film in de Bourne-reeks.