Oproep: Jouw eigen gedachten, mening of ervaring op Menshealth.nl delen? Dit is je kans

Lifestyle

Deze is voor alle sporters met een vlotte pen.

Voor een nieuwe rubriek op Menshealth.nl zoeken wij verhalen voor en door sporters. Voor alle duidelijkheid: we hebben het niet over transformatieverhalen, of tips hoe je nóg fitter kunt worden. Nee, dit keer zoeken we naar een iets diepere laag - over de andere kant van sport. 

Is je daarom iets raars/leuks/bijzonders opgevallen in de sportschool? Zit je iets dwars over food- of fitnesstrends? Of is er simpelweg iets wat je zou willen delen met betrekking tot sport en gezondheid? Pak dan je pen (toetsenbord) en schrijf er een stuk over. Wij zullen de inzendingen beoordelen, de krenten uit de pap vissen en met naamsvermelding op Menshealth.nl plaatsen.

Klinkt dit als iets waar je oren naar hebt? Mail dan jouw stuk naar mdjong@hearst.nl o.v.v. 'De gedachten van een sporter'.

Een paar laatste tips:

- We zoeken nogmaals géén transformatieverhalen voor deze rubriek.
- Onthoud dat lezers die jou niet kennen er iets aan moeten hebben. Het moet dus nuttig, inspirerend, horizonverbredend of entertainend zijn. 
- We dulden geen scheldwoorden, beledigingen of grof taalgebruik.
- Het stuk is minimaal 300 woorden lang, heeft een duidelijke titel én een ondertitel.

Veel succes! Wij wachten in spanning.

Deze wil je opslaan, geloof ons.
Wil jij dit jaar met een beperkt budget een memorabele reis maken? Volgens Lonely Planet zijn dit dan de 10 beste bestemmingen.