Netflix komt met doodenge Duitse horrorserie 'Dark'

Lifestyle

De naam zegt al genoeg; jaagt je de stuipen op 't lijf

Voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van Stranger Things en American Horror Story komt er nu een nieuwe serie op Netflix die je de stuipen op het lijf jaagt: Dark.

Dark vertelt het verhaal van een moderne Duitse stad die volledig op zijn kop staat wanneer twee kinderen verdwijnen. Om het mysterie op te lossen, worden antwoorden niet in het heden, maar in het verleden gezocht.

Mede daarom zal de serie net als Stranger Things wat nostalgische gevoelens doen oproepen. De Duitse horrorserie zal 10 afleveringen tellen en is volledig opgenomen en geproduceerd in Duitsland. Kan je niet wachten? Kijk vooral de adembenemende teaser alvast:

 

Via Esquire.nl

Je hoeft geen Richard Branson of Felix Baumgartner te heten om de avonturier uit te hangen. Trotseer extreme condities, push jezelf tot buitenmenselijke prestaties of geniet op een bijzondere manier van de grootsheid van de natuur. Welke grootste thrills moeten op de bucket list van iedere amateur-avonturier?
Kom 31 augustus langs voor gratis workshops, workouts, demo’s, talks en meer. 
Wees niet de man die Nederlands spreekt tegen een Spaanse ober.
Word jij - net als de rest van Nederland - liever niet gestoken? Zo hou je die insecten op een afstand.
Smalltalk is niet voor iedereen weggelegd, maar met deze opmerkelijke weetjes kun je ook aardig interessant overkomen op je gesprekspartner.
Drink jij brosé en eet jij bronuts? Dan is het tijd om je eigen mannelijkheid te herijken.