Met de nieuwste Men’s Health bouw je een lichaam als Schwarzenegger

Lifestyle

Arnie doet bijzondere onthullingen over Pumping Iron.

Van Arnold Schwarzenegger, de man met de stalen biceps, kunnen zelfs jaren later nog veel leren op het gebied van fitness. Daarom schittert hij op en in ons oktobernummer met een zeldzame throwback-foto naar zijn hoogtijdagen. In deze editie doet Arnie bijzondere onthullingen over zijn ‘documentaire’ Pumping Iron (1977) en vertelt hoe het precies zit met zijn sensationele uitspraak ’Pumping iron is like coming’. Verder verklapt hij hoe hij zijn lichaam heeft getransformeerd en hoe Pumping Iron de start was van zijn enorme succes.

MH18010-cover-cmyk-HR
Untitled-1_medium

Niet alleen Arnold Schwarzenegger heeft alles gegeven om een perfect lichaam te creëren voor een filmrol, maar nog 29 andere Hollywood sterren hebben achter de schermen extreme transformaties ondergaan. Van Channing Tatum tot Dwayne Johnson en van Daniel Craig tot Robert de Niro, je vindt hun succesverhalen allemaal in hetzelfde nummer.

Untitled-1_medium
GettyImages-481406571
Untitled-1_medium

Los van Hollywood-iconen lees je in deze editie ook hoe je in twee weken grotere armen kweekt, krijg je tips voor extra spanning in de slaapkamer en vind je een stappenplan om een beter mens te worden. Wie zou daar niet voor tekenen? De nieuwste editie van Men’s Health ligt vanaf 21 september in de winkel. Maar je kunt hem ook los bestellen voor €5,99 inclusief verzending.

Bestel 'm Hier! >>

Je denkt dat je ze niet nodig hebt, we leggen uit waarom dat onzin is. 
Af en toe heb je gewoon een steuntje in de rug nodig.