Foto: Getty

Krik je volume op met deze handige iPhone-hack

Lifestyle

Dat gehoorapparaat kun je voorlopig nog even voor je uit schuiven

Iedereen die een iPhone heeft, weet dat de speakers nauwelijks sterk genoeg zijn om een ruime kamer te vullen met (goed hoorbare) muziek. Gelukkig kwam Twitteraar @thebaemarcus onlangs met een handige hack, waardoor je het volume van je telefoon heel simpel op kunt krikken. Daarvoor moet je eerst naar Settings en vervolgens naar Music, waarna je EQ aanklikt en voor de optie ‘Late Night’ kiest. Speel je op datzelfde moment een liedje af, dan zul je merken dat het geluid ineens een stuk luider klinkt. Kind kan de was doen!

 

We beweren natuurlijk niet dat je je geavanceerde geluidssysteem nu op Marktplaats kunt zetten, maar het is zeker een handig trucje voor als je bijvoorbeeld een filmpje aan je vrienden wilt laten zien in een drukke omgeving.

Je hoeft geen Richard Branson of Felix Baumgartner te heten om de avonturier uit te hangen. Trotseer extreme condities, push jezelf tot buitenmenselijke prestaties of geniet op een bijzondere manier van de grootsheid van de natuur. Welke grootste thrills moeten op de bucket list van iedere amateur-avonturier?
Kom 31 augustus langs voor gratis workshops, workouts, demo’s, talks en meer. 
Wees niet de man die Nederlands spreekt tegen een Spaanse ober.
Word jij - net als de rest van Nederland - liever niet gestoken? Zo hou je die insecten op een afstand.
Smalltalk is niet voor iedereen weggelegd, maar met deze opmerkelijke weetjes kun je ook aardig interessant overkomen op je gesprekspartner.
Drink jij brosé en eet jij bronuts? Dan is het tijd om je eigen mannelijkheid te herijken.