Je gelooft nooit wat The Rock meeneemt naar elke filmset

Lifestyle

Er is maar één iemand die zoiets doet.

Dwayne “The Rock” Johnson heeft een druk acteerleven, maar deelt alles zo in dat hij altijd aan zijn training toekomt. De supergespierde acteur doet dit op een wel heel bijzondere manier: door z'n gehele gym mee te nemen naar de filmset.

Johnson plaatste afgelopen week een video van één van zijn filmset-trainingen, waarin je ziet dat hij over ontelbaar veel apparaten en gewichten beschikt. The Rock's sportschool is neergezet in een enorme tent, die hij als een soort circus achter zich aansleept. 

 

In de toelichting van zijn post schreef hij: "Ik reis overal naartoe met deze volledige, hardcore sportschool. Omdat het de enige manier is (voor mij) waarop deze
leidhond kan eten." Duidelijke taal, Johnson. 

Eerder deze week deelde The Rock nóg een opmerkelijk - ietwat goor - detail, over een plasfles die hij tijdens trainingen gebruikt. "Ik ga graag hardcore tijdens trainingen. Dus ik heb niet altijd genoeg tijd om naar het toilet te gaan," legde de acteur uit. "Ik zoek een fles, ik plas erin en train weer door als een beest." The Rock houdt zoveel van trainen, dat het volgens zijn trainer zelfs moeite kost om hem bij de sportschool vandaan te houden. "Toen ik net begon te trainen met hem, spendeerde hij zoveel tijd in de sportschool dat het contraproductief begon te worden. Uiteindelijk heb ik hem verteld dat hij maximaal 45 á 60 minuten mag trainen."

Zo horen we het graag, natuurlijk.

Zo maak je de beste herinneringen met je bro's for life. Hoeveel kunnen jullie er al afstrepen?
Van Ibiza tot Bali, we vertellen je precies of je het geld snel bij elkaar hebt. 
"Ik heb mijn trainer de afgelopen 3 maanden meer gebeld en geappt dan mijn eigen vrouw."