Jason 'Khal Drogo' Momoa spaart helemaal niemand in de ijskoude actiefilm 'Braven'

Lifestyle

Je favoriete spierbundel is in maart terug op het witte doek.

 Jason Momoa is vanaf maart te zien in een ijskoude thriller waarin hij het aan de stok krijgt met drugdealers op sneeuwscooters. Tja, zo klinkt Braven een tikkeltje banaal, maar als je de trailer ziet van de onafhankelijke film praat je wel anders.

Het verhaal in het kort: Als Joe (Momoa) en zijn vader (Stephen Lang) bij hun afgelegen jachthut aankomen, hopen ze op een rustig weekendje. Dat lijkt er ook op, totdat ze een niet te plaatsen lading heroïne vinden. Wanneer de drugsdealers plotseling opduiken wordt de hut het strijdtoneel van een kill-or-be-killed tafereel.

Braven is vanaf 8 maart te zien.

Via Esquire.nl


Volg je Men's Health al op Facebook en Instagram?
Je hoeft geen Richard Branson of Felix Baumgartner te heten om de avonturier uit te hangen. Trotseer extreme condities, push jezelf tot buitenmenselijke prestaties of geniet op een bijzondere manier van de grootsheid van de natuur. Welke grootste thrills moeten op de bucket list van iedere amateur-avonturier?
Kom 31 augustus langs voor gratis workshops, workouts, demo’s, talks en meer. 
Wees niet de man die Nederlands spreekt tegen een Spaanse ober.
Word jij - net als de rest van Nederland - liever niet gestoken? Zo hou je die insecten op een afstand.
Smalltalk is niet voor iedereen weggelegd, maar met deze opmerkelijke weetjes kun je ook aardig interessant overkomen op je gesprekspartner.
Drink jij brosé en eet jij bronuts? Dan is het tijd om je eigen mannelijkheid te herijken.