Doe mee met de Men's Health-Kwarkchallenge en win 10 kg kwark

Lifestyle

Kwarkliefhebbers opgelet! 

Sporters en kwark gaan samen als de films en popcorn. Daarom is het leuk om van je dagelijkse bakje kwark een challenge te maken - een kwarkchallenge, om precies te zijn. Hoe snel kun je 1 kilo kwark met een lepel naar binnen werken? Wij namen samen met YouTube-held Merijn de proef op de som... 

pixel_

Zoals je in de bovenstaande video hebt gezien, deed onze Martyn deed er slechts 1 minuut en 54 seconden seconden over. Best snel, niet? Maar wie weet kun jij dat veel sneller.

Durf je het aan?

Mail dan een YouTube-link van jouw kwarksessie naar marketing.men@hearst.nl en wie weet heb jij de snelste tijd. In dat geval nodigen we je graag uit om naar onze studio te komen en het tegen de huidige kwarkkampioen (lees: Martyn) op te nemen. Weet je hem te verslaan, dan win je 10 kilo kwark en eeuwige roem!

P.s. Mocht je nog flauwe kwarkgrappen hebben, horen we die uiteraard ook graag. 


Volg je Men's Health al op Facebook en Instagram?
Wees gerust: het wordt voorlopig alleen maar beter, toch?
Het enige dat je hoeft te doen is je zeven vrienden op te trommelen, een skihelm op te zetten en tussen december en april paraat te staan.
Van ijshockey tot voetbal, en van basketball tot boksen; bij het verschijnen van een film over Eddie the Eagle presenteren wij het ultieme sportfilmoverzicht.
Waarom je die twee welverdiende vrije dagen eigenlijk elke week hebt? Wij hebben het antwoord.