De trailer van ‘Deadpool 2’ is er en Josh Brolin is ripped AF!

Lifestyle

De acteur speelt Ryan Reynolds’ vijand en trainde keihard om er zo sterk mogelijk uit te zien.

Men neme geweld, meta-humor, nog meer geweld en een flinke dosis ironie en Deadpool 2 is geboren. Klinkt goed, niet? Wordt nog beter, want het echte hoogtepunt is Josh Brolin die de met metaal bewapende Cable speelt. In het klassieke stripverhaal heeft het personage een achtergrond van tijdreizen en telekinese – zomaar twee superkrachten die je zelf ook wil hebben, gokken we. In de trailer is hij alles wat Ryan Reynolds niet is – en dan op een goede manier (ja, het kan). “Mensen denken dat ze weten wat pijn is, maar ze hebben geen idee”, gromt Brolin. “Hoeveel pijn heb jij ooit gevoeld?”

Om maar even een parallel met het echte leven te trekken: Brolin begrijpt zelf heel goed wat pijn is – in elk geval als het om de sportschool gaat. Op zijn 49ste jaar trainde hij keihard om net zo ripped te worden als het stripfiguur dat hij vertegenwoordigt in de adaptatie. Hou even rekening met het feit dat ze in de jaren 80, toen de comic net uitkwam, niet bepaald rekening hielden met menselijke proporties.

De trailer van de nu al fantastische film zie je hieronder. Reken op mei 2018 – dan kun je de film gaan bekijken in de bioscoop. Tot die tijd: laat deze trailer je inspireren om elke dag het beste uit jezelf te halen. Als Brolin het kan, kan jij het ook… toch? 


Volg je Men's Health al op Facebook en Instagram?
Je hoeft geen Richard Branson of Felix Baumgartner te heten om de avonturier uit te hangen. Trotseer extreme condities, push jezelf tot buitenmenselijke prestaties of geniet op een bijzondere manier van de grootsheid van de natuur. Welke grootste thrills moeten op de bucket list van iedere amateur-avonturier?
Kom 31 augustus langs voor gratis workshops, workouts, demo’s, talks en meer. 
Wees niet de man die Nederlands spreekt tegen een Spaanse ober.
Word jij - net als de rest van Nederland - liever niet gestoken? Zo hou je die insecten op een afstand.
Smalltalk is niet voor iedereen weggelegd, maar met deze opmerkelijke weetjes kun je ook aardig interessant overkomen op je gesprekspartner.
Drink jij brosé en eet jij bronuts? Dan is het tijd om je eigen mannelijkheid te herijken.