Energie nodig? Deze smoothie is je beste vriend

Gezondheid

Sponsored - Hoezo koffie in de ochtend? Deze smoothie geeft je een vergelijkbare energieboost.

Deze smoothie bevat de juiste hoeveelheid goede koolhydraten om je energielevel in de ochtend een kickstart te geven. Daarnaast staan bosbessen garant voor een antioxidanten boost, een berg vitamines én een heerlijke smaak. De rode kool levert je tenslotte een berg calcium en ijzer voor sterke botten die goed matchen met je sterke spieren. Daarover gesproken: vergeet je niet op je trainingsdag wat Griekse yoghurt in de smoothie te gooien in plaats van ijsklontjes? Je spieren zullen blij zijn met de eiwitten!

Ingrediënten
2  appels
150 g bosbessen
1/2 komkommer
270 g rode kool
Ijsklontjes of 200ml Griekse yoghurt

Bereiding
Doe de appel, bosbessen, komkommer, rode kool en ijsklontjes in de blender. Wij gebruikten de Philips InnergizerVoeg 10 ijsklontjes of Griekse yoghurt toe. Blend eerst op middelhoge snelheid, en stamp indien nodig met de stamper de smoothie aan. Vul aan met het ijs tot de 2 liter is bereikt.

Transpiratie is onprettig. Vooral als 't niet stopt. Herkenbaar? Even lezen en je bent weer als nieuw.
Voor de verfrissing kan een glaasje Spa Rood op z’n tijd erg lekker zijn. Maar is het slechter voor je dan normaal water?
“We don't make mistakes. We just have happy accidents.” 
Fitnessgoeroe Arie Boomsma vertelt hoe ook jij heel simpel een gezonde lifestyle kunt opbouwen.
Bij het woord ‘vetpercentage’ wordt al snel gedacht aan gymratten die obsessief proberen onder de 10% te komen. Waar ligt de grens?