Deze telefoonhoes maakt koffie

Gezondheid

Nu kun je echt de hele dag door koffie drinken. 

Het liefst drink je de hele dag door koffie, en dat is exact wat de makers van Mokase ook moeten hebben gedacht. Zij ontwierpen namelijk een telefoonhoes die ook fungeert als een espressomaker. Say what?! Ja, echt.

Zoals je in de video kunt zien is het een koffiemakende telefoonhoes waarmee je koffie brouwt en schenkt. Klink geweldig, niet?

We kunnen je helaas niet verzekeren dat de koffie een beetje smaakt, het is ook niet per se een heel fijn idee dat het water wordt opgewarmd door je telefoonbatterij en je moet er al helemaal niet aan denken wat er gebeurt wanneer de hoes kapot gaat, maar dat mag de pret niet drukken (omdat koffie!). Wat de pret misschien wel drukt is het rare nasmaakje van de koffie: 1 op de 6 telefoonhoezen is besmet met poepbacteriën. Oke..

Mocht je binnenkort met zo’n kekke telefoonhoes willen lopen, dan moet je nog wel even wachten. De telefoonhoes wordt volgens de fabrikant al gemaakt, maar is nog niet te koop. Zodra de hoes wel op de markt is, gaat-ie waarschijnlijk een indrukwekkende 50 euro kosten. 

Je wil zo min mogelijk spullen meenemen, maar dit is echt belangrijk – vooral als de zon schijnt.
Hardloopcoach Klaas Boomsma heeft een belangrijke boodschap voor je. 
Goed om te weten, alleen niet zo leuk om te horen. 
We leggen ook uit wat je ertegen kunt doen. 
Fatburners, chroompillen en thee-extracten. Mensen doen de gekste dingen om af te vallen. Maar werken deze pillen en supplementen echt? Bestaat er een wonderpil? Veel middeltjes beloven dat de kilo’s er moeiteloos en snel afvliegen, maar op de vraag hoe ze precies werken kunnen fabrikanten vaak geen antwoord geven.