Wat een droom: Conor McGregor begint zijn eigen kledinglijn

Fitness

En zo blijft McGregor een winnaar. 

Floyd Mayweather en Conor McGregor waren door hun Fight of the Century niet meer uit het nieuws weg te slaan. Maar waar McGregor anderhalve week geleden nog in zijn blote bast in de ring stond, gooit hij het nu over een heel andere boeg. Hij lanceert namelijk zijn eigen kledinglijn.

McGregor, die bijna elk interview in een onberispelijk pak doet, lanceert zijn nieuwe lijn samen met David August Heil, die je misschien kent van het veelbesproken "Fuck You" pak. Het label, dat August McGregor gaat heten, zal vooral een focus hebben op betaalbare shirts, pakken en accessoires. Dat klinkt als een mooi plan, maar wat betaalbaar is voor McGregor, is misschien iets minder betaalbaar voor jou. De Ier legt voor elk pak tussen de 4.000 en 10.000 dollar neer. Dat lijkt misschien een hoop (is het ook), maar is niet zonder reden: McGregor draagt namelijk alleen maar pakken van de hand van Heil - en die levert geen half werk. Het maken van een pak kost hem zo'n 60 uur en de Notorious Mystic Mac neemt er doorgaans acht tot tien mee als hij op mediatour gaat. Maar wees niet getreurd: dat jij je dat niet kunt veroorloven, snapt hij ook en dus zal de kledinglijn van de MMA-vechter een stuk betaalbaarder worden. Over het aankomende label en de samenwerking met David August Heil zei hij het volgende:

"Fashion is something that I am truly passionate about, and I am excited to share exactly that with my fans by giving them a chance to share my iconic looks. We casually chatted about doing a line together, but we finally got serious over the past several months. I know the public will love what lies ahead."

De stijl van de kleding is een interessante kwestie. Het uiterlijk van de lijn kan namelijk twee kanten op, aangezien we McGregor moeiteloos zien wisselen tussen aan de ene kant uiterst stijlvolle driedelige pakken en aan de andere flamboyante t-shirts met opzichtige prints. 

De kleding zal in het voorjaar van 2018 verkrijgbaar zijn. Wij zijn alvast heel benieuwd!

Via Esquire.nl

Vind een trainingspartner en kom erachter wie het eerste finisht.
Tyson Fury (zwaargewicht bokskampioen) geeft het goede voorbeeld.
Je wilt van je kippenpoten af? Dan wordt het tijd voor deze aanpak!
Deze 3 oefeningen zijn net wat uitdagender dan de standaard buikspieroefening.
Men's Health-trainer Chief Brabon legt zijn tactiek uit en geeft je een schema.
Vet verbranden hoeft heus niet veel tijd te kosten.