Video: Men's Health covermodel-workout

Fitness

Het covermodel van ons septemberissue, Marwan Kenzari, trainde een jaar voor zijn rol als kickbokser in de film Wolf.

Marwan Kenzari trainde ruim een jaar voor zijn hoofdrol in de speelfilm Wolf (vanaf 19 sept in de bioscoop). Vier dagen in de week krachttraining, twee dagen kickboksen. Elke vierde dag werd er gerust. In deze video zie je de oefeningen waarmee de circuits voor de Wolf training werden gebouwd. Marwan deed 8 tot 10 van deze oefeningen achter elkaar, steeds 10 tot 16 herhalingen per oefening, zonder rust. Elk circuit deed hij drie keer per training, en zijn trainers zorgden ervoor dat hij nooit een dag hetzelfde circuit deed. Afwisseling, hoge intensiteit, veel bodyweight en core-oefeningen, en heel veel cardio. De eerste acht maanden van zijn voorbereiding trainde Marwan met Arie Boomsma, in de laatste vier maanden werd Herman Debrot betrokken, krachttrainer van Nederlandse judokampioenen als Dennis van der Geest en Henk Grol. Hij zorgde, geheel volgens de afgesproken planning, voor de bulk die nog nodig was om in Wolf de rol van Majid te spelen, een talentvolle kickbokser die het verkeerde pad op gaat. Deze maand in Men's Health een uitgebreid interview met Marwan, over acteren, trainen en toewijding.
Voor meer informatie over de film klik je hier

 
                     
De upgrade voor een klassieke oefening. 
"Het is zinloos om alleen groot en sterk te zijn."
SPONSORED - Benieuwd of je eigenlijk niet te veel uren doorbrengt op je zitvlak? Zo kom je er precies achter hoe het ervoor staat met je gezondheid. 
Als je leven je lief is, zoek je per direct een andere manier om de pijn te verzachten. 
Met deze training gaat het je lukken om eindelijk die zwemband te lozen.
Waarschuwing: dit is een routine voor gevorderden. En schaf maar vast nieuwe kleding aan, want je scheurt binnen de kortste keren uit je shirts en jeans.