Geweldig nieuws: The Rock krijgt een eigen fitness reality show

Fitness

Je kunt je nog aanmelden!

Stop met wat je aan het doen bent en ga je push- en pull-ups oefenen. The Rock komt met een nieuwe fitness reality show en iedereen mag zich aanmelden. Ja, echt. De fitnesswedstrijd wordt uitgezonden op Amerikaanse zender NBC en op dit moment staan er nog vacatures open om deel te nemen.

Het idee achter The Titan Games is om ‘gewone mensen de kans te geven om te strijden in epische wedstrijden die ontworpen zijn om de geest, het lichaam en het hart te testen’, stelt de website. Veel details zijn nog niet beschikbaar, maar de site belooft dat het ‘fysieke uitdagingen van grote proporties’ zullen worden. We verwachten ook niets minder van The Rock.

Hoeveel kans maak jij op een plek in het programma? Nou, bij je aanmelding moet je een video van drie minuten inleveren waarin je jezelf omschrijft en je fitnesslevel laat zien. Ook kun je iets over jezelf schrijven en moet je een kleine fitnesstest doen en deze op video opnemen. Die test bestaat uit drie delen: een core test (houd zo lang mogelijk een plank vast) een duurtest (twee minuten touwspringen) en een krachttest. De krachttest bestaat uit pull-ups en push-ups – je begint met vijf van elk, dan vier, dan drie, etc. tot je bij één uitkomt. Ga maar alvast oefenen.

Overigens zijn wij net als jij stomverbaasd dat The Rock nog tijd over heeft om een reality show te presenteren. Toen hij te gast was bij The Tonight Show with Jimmy Fallon zei Johnson dat hij zijn inspiratie voor The Titan Games uit zijn favoriete fitness reality show American Ninja Warrior haalde. Ja, je begrijpt het goed: The Rock heeft de show zelf verzonnen. Dit wordt mooi, heren. Prachtig, zelfs. En ontzettend moeilijk.


Volg je Men's Health al op Facebook en Instagram?
Gebruik deze 5 warming-up oefeningen om je schouders gezond en sterk te houden.
Wijze woorden van Arnold Schwarzenegger, The Rock, Cristiano Ronaldo en andere iconen. Laat je motiveren door deze fitte mannen, om alles uit je workout te halen.
Zo ging hij in korte tijd van spierbonk naar zwaargewicht en weer terug.
Dit kan je doen om weer vet te verliezen