9 inspirerende spierbundels die jij nog niet volgt

Fitness

Wij presenteren: het resultaat van de rondvraag onder onze lezers

Bijna 600 mensen reageerden op de oproep op onze Facebookpagina, waarin we hulp vroegen bij het verzamelen van deze gespierde spijkers. Helaas konden we niet iedereen vereren met een plekje in de lijst: sommige genomineerden ontbrak het aan (up-to-date) Instagramaccounts, anderen simpelweg aan spierbundels. Na een langslepende selectieprocedure zijn we tot de volgende 9 heren gekomen – die zich met recht een spierbundel mogen noemen.

 

Dominique Fattaccio
Dominique komt van ver; leren ging hem niet gemakkelijk af en hij werd naar eigen zeggen vaak weggezet als ‘dom, dik en dyslectisch’. Zijn missie: iedereen het tegendeel bewijzen. Met een diploma International Business and Administration én een eigen lifestylemerk (Dream Aesthetics) kan hij inmiddels zeggen dat hij daarin goed is geslaagd.  

 

Koen Windhorst
Koen combineert zijn werk als fysiotherapeut met een gespierde levensstijl – en dat is te zien, getuige de vele foto’s van zijn kolossale schouders en dito biceps.

A post shared by Koen Windhorst (@koenwindhorst) on

 

Alex Maas
Wat je ook van hem vindt: Alex is een beest, daar is geen ontkennen aan. En blijkbaar is hij niet alleen in staat om ‘vieze dingen met je meisje te doen’, maar ook om als een bezetene tekeer te gaan in de gym.
Foto: Paul van der Linde

 

Sam Hoogland
Van een personal trainer/rugbyspeler verwachten we niets anders dan een bewonderenswaardige fysiek – en die heeft Sam!

A post shared by Sam Hoogland (@samhoogland) on

 

Nehdyar Ramadan
Nehdyar won al verschillende prijzen dankzij zijn afgetrainde lijf en maakt zich momenteel op voor het EK Bodybuilding & Fitness 2017.

A post shared by -NR (@nehdyar94) on

 

Remy Friedrich
Fitnessmodel, (mede-)eigenaar van zowel Dream Aesthetics als een indrukwekkende sixpack en daarom met terecht genomineerd: Remy.

 

Joel Beukers
Een lijst met spierbundels is niet compleet zonder YouTube-sensatie Joel ‘we gaan voor goud’ Beukers. Met zijn onovertroffen enthousiasme en zoetgevooisde stem weet hij menig sportschoolfanaat te inspireren en aan te zetten tot een sportieve – zij het ietwat luidruchtige – leefwijze.

A post shared by JOEL BEUKERS (@joelbeukers) on

 

Anthony Kruijver
Smoesjes om onder leg day uit te komen, zoals 'ik heb de hele week spierpijn als ik benen pak en ik moet morgen werken', gaan er bij Anthony niet in. Hij is fervent voorstander van benen trainen, zo blijkt ook uit onderstaande foto.

 

Martyn de Jong
Natuurlijk mag ook onze eigen redacteur niet ontbreken. Martyn kampt al sinds zijn achtste met diabetes type 1, maar laat zijn ziekte geen excuus zijn voor een minder gezonde levensstijl. Sterker nog: juist daardoor eet hij bewust en sport hij zes keer per week. Het resultaat: hij viel twintig kilo af en spuit tegenwoordig 50% minder insuline.

A post shared by Martyn de Jong (@martyndejong) on

Vind een trainingspartner en kom erachter wie het eerste finisht.
Tyson Fury (zwaargewicht bokskampioen) geeft het goede voorbeeld.
Je wilt van je kippenpoten af? Dan wordt het tijd voor deze aanpak!
Deze 3 oefeningen zijn net wat uitdagender dan de standaard buikspieroefening.
Men's Health-trainer Chief Brabon legt zijn tactiek uit en geeft je een schema.
Vet verbranden hoeft heus niet veel tijd te kosten.