6 buikspieroefeningen die jou keiharde abs bezorgen

Fitness

Zoek niet langer naar de beste buikspieroefeningen – houd je aan dit rijtje en je zult van de zomer moeite hebben je shirt aan te houden.

Als de weg naar een sixpack was geplaveid met crunches, dan hadden alle mannen in jouw gym er één. Aangezien dat niet het geval is, moet het ergens misgaan. Onze gok: bij het type buikspieroefeningen dat zij doen. Kort samengevat buigen crunches slechts je romp. Deze beweging prikkelt je rechte buikspieren, maar niet de andere 23 spieren in je core. Pas als je anders gaat trainen, zul je daarom die strakke buik krijgen waar je nu al zo lang van droomt.

Onderstaande buikspieroefeningen doen samen wat de crunch alleen niet kan. Daar profiteer je niet alleen op het strand van, maar bij alles wat je doet. Het gras maaien of boodschappen tillen wordt ineens een stuk minder vervelend! 

 

>> Niet topfit vandaag? Geen probleem: met buikspieroefeningen voor beginners stook je net zo goed een vuurtje in je abs <<

Gebruik deze 5 warming-up oefeningen om je schouders gezond en sterk te houden.
Wijze woorden van Arnold Schwarzenegger, The Rock, Cristiano Ronaldo en andere iconen. Laat je motiveren door deze fitte mannen, om alles uit je workout te halen.
Zo ging hij in korte tijd van spierbonk naar zwaargewicht en weer terug.
Dit kan je doen om weer vet te verliezen