4 tips van Deadpools trainer om superkrachtige spieren te krijgen

Fitness

Langetermijnfitness is de sleutel tot succes, zegt Ryan Reynolds’ trainer.

Deadpool 2 is vanaf 17 mei voor het eerst te zien in de bioscopen in Nederland. Deel 1 was een groot succes en wij kijken dan ook vol verwachting uit naar het vervolg van de film met de nodige dosis humor en vlotte vechtscenes. Ryan Reynolds is misschien wel een van de grappigste mannen uit Hollywood, maar hij behoort ook tot een van de sterkste. Wat is zijn geheim om zo superkrachtig en -gespierd te worden? Het antwoord is simpel, maar vergt wel de nodige toewijding - langetermijnfitness is namelijk de sleutel tot zijn succes zegt Don Saladino, de trainer van Ryan Reynolds.

Gerelateerd: Zo komt Ryan Reynolds aan z’n sixpack

Dit zijn de 4 beste tips van Saladino om een superheldenlichaam te creëren:

1. Vind focus

ryann

“Dit is een kwestie van mindset,” zegt Saladino, “maar aan het eind van de dag maakt het niet uit of Ryan 125kg bank drukt. Wat uitmaakt is dat hij kan presteren met optimale energie, herstel en veerkracht. Dat is waarom we trainen.”

2. Voorbereiding is alles

deadpoolll

“We trainen meestal een uur lang”, zegt Saldino, “maar we beginnen altijd met 5 minuten foam-rollen en dan een warming up van 10 tot 12 minuten, waarbij we alle delen van zijn lichaam aanpakken.

3. Doe variaties

dfae

"Eén ding dat werkte voor Deadpool was het opnemen van zware training – veel kilo’s, minder herhalingen. In plaats van 8 tot 10 herhalingen, beginnen we met 4, 3 en 2 herhalingen van 75% van 1RM naar 85% en vervolgens naar 95%.

4. Train voor functionaliteit

giphy

Reynolds springt, gooit en tilt in elke trainingssessie. "Mensen trainen te weinig op til-oefeningen", zegt Saladino. "Double farmer walks, single-arm carries en up-down carries kunnen echt bijdragen aan het stabiliseren van de core en de schouders.


Volg je Men's Health al op Facebook en Instagram?
Gebruik deze 5 warming-up oefeningen om je schouders gezond en sterk te houden.
Wijze woorden van Arnold Schwarzenegger, The Rock, Cristiano Ronaldo en andere iconen. Laat je motiveren door deze fitte mannen, om alles uit je workout te halen.
Zo ging hij in korte tijd van spierbonk naar zwaargewicht en weer terug.
Dit kan je doen om weer vet te verliezen