14 stomend hete oefeningen voor een beter sexleven

Fitness

Men’s Health’s BJ Gaddour kruipt in Cupido’s huid en laat je zien hoe het echt moet. 

Als je denkt dat ’t er vanavond van gaat komen, vertelt BJ Gaddour, fitness director bij Men’s Health, welke oefeningen je gaan helpen bij je hoogtepunt van het jaar. 

>> Dit zijn de beste standjes voor een vluggertje >

Hoe die oefeningen je prestaties tussen de lakens gaan helpen? De meesten spreken voor zich (we noemen een hip thrust), maar alle oefeningen zorgen voor een sterker lichaam in het algemeen.

>> Zo stel je je orgasme succesvol uit >

De koningen der sexoefeningen – de hip thrust, dus – traint je bilspieren, waardoor je ‘kunt doen wat je moet doen’, om het zo maar even te zeggen. Oefeningen als de couch stretch zorgen dat je lenig blijft en geen spierkrampen ondergaat op het moment suprème. Daarbij zorgt Gaddour ook voor een aantal oefeningen waardoor je haar laat zien wat je in huis hebt. Zo zorgen flexed curls en de sandbag bear hug squats dat je je partner kunt optillen. De push-up-variaties maken je bovenlichaam sterker en je uithoudingsvermogen beter wanneer jij bovenop ligt.

Deze oefeningen helpen je overigens ook om een sterker lichaam en een betere conditie te krijgen – en dat is altijd handig (je weet waarom). Veel plezier!

>> Meer weten? Sporten en sex gaan samen om deze reden >

 

Gaan jouw tenen hier ook van krommen?
Aanstaand covermodel Ramses Jedeloo, CEO van The Bootcamp Club, vertelt je hoe je met hard werken anabolen-achtige resultaten behaalt. 
Topsport combineren met een drukke baan? Deze fitte kok vertelt je hoe.
Over winnen, verliezen en zijn liefde voor de sport
Na z’n deelname aan Expeditie Robinson is JayJay Boske slechter in vorm dan ooit. Hij verloor 14 kilo spier en kreeg er voornamelijk vet voor terug, waardoor hij slecht in z’n vel zit. Zijn doel: fit worden. Fitter dan ooit. Z’n fitjourney volg je op z’n YouTube-kanaal Day1, maar ook op menshealth.nl. Let’s go!
Doorbreek deze probleemfactoren en ga weer volle kracht vooruit.