14 stomend hete oefeningen voor een beter sexleven

Fitness

Men’s Health’s BJ Gaddour kruipt in Cupido’s huid en laat je zien hoe het echt moet. 

Als je denkt dat ’t er vanavond van gaat komen, vertelt BJ Gaddour, fitness director bij Men’s Health, welke oefeningen je gaan helpen bij je hoogtepunt van het jaar. 

>> Dit zijn de beste standjes voor een vluggertje >

Hoe die oefeningen je prestaties tussen de lakens gaan helpen? De meesten spreken voor zich (we noemen een hip thrust), maar alle oefeningen zorgen voor een sterker lichaam in het algemeen.

>> Zo stel je je orgasme succesvol uit >

De koningen der sexoefeningen – de hip thrust, dus – traint je bilspieren, waardoor je ‘kunt doen wat je moet doen’, om het zo maar even te zeggen. Oefeningen als de couch stretch zorgen dat je lenig blijft en geen spierkrampen ondergaat op het moment suprème. Daarbij zorgt Gaddour ook voor een aantal oefeningen waardoor je haar laat zien wat je in huis hebt. Zo zorgen flexed curls en de sandbag bear hug squats dat je je partner kunt optillen. De push-up-variaties maken je bovenlichaam sterker en je uithoudingsvermogen beter wanneer jij bovenop ligt.

Deze oefeningen helpen je overigens ook om een sterker lichaam en een betere conditie te krijgen – en dat is altijd handig (je weet waarom). Veel plezier!

>> Meer weten? Sporten en sex gaan samen om deze reden >

 

Rennen en fietsen zijn prima bijgerechten, maar hieronder lees je waarom ze nooit je hoofdgerecht moeten worden.
De 42-jarige Ramses Jedeloo siert binnenkort onze cover. Als CEO van The Bootcamp Club was hij al goed op weg, maar toch realiseerde hij zich dat hij nog flink even een tandje moest bijzetten. Zo ging het ‘m af.
Download deze gratis hulpjes voor extra resultaat en goed inzicht in je voortgang.
Hardloopcoach Klaas Boomsma geeft toe dat het niet altijd gemakkelijk is om te trainen voor een marathon - zeker niet wanneer je de nodige verplichtingen hebt.