JayJay Boske vlamt op onze cover

Fit journey

'Mijn sixpack zat verscholen achter 2 miljoen pizza's en 60 liter bier.'

Expeditie Robinson was voor presentator JayJay Boske zowel “één groot avontuur” als een goede kennismaking met het grote publiek. Maar hoewel het zijn carrière geen windeieren legde, kostte het hem wel z’n gezondheid. JayJay ruilde ruim 14 kilo spiermassa in voor vet en zat naar eigen zeggen slechter in z'n vel dan ooit.

Na veel korte nachten, pizza’s, champagne en bier vond JayJay dat het genoeg was geweest. Hij besloot zijn sportieve wiel opnieuw te laten draaien, met als doel: zijn fitheid en geluk terugvinden. “Ik moest mijn ego in de kleedkamer laten en minder gewicht pakken,” zegt Boske.  “Ik begon echt vanaf nul, met een hoger vetpercentage dan Donald Trump.”

Tekst loopt door onder foto

JayJay3s

JayJay moest geheel opnieuw leren trainen – waarvoor hij de hulp inschakelde van Johan Versluijs, head of performance bij sportschool Rockstar Lifestyle. “Ik kwam uit de topsport waar ik op een totaal andere manier trainde,” zegt hij. “Ik pakte gewoon de grootste gewichten die ik kon vinden, en dat was prima. Voor mij was dat sporten.”

Tekst loopt door onder foto

JayJay4

Gaandeweg kreeg JayJay weer structuur in zijn leven, wat precies was wat hij al die maanden was kwijtgeraakt. “Ik werd steeds gelukkiger en tevredener over mezelf en dat was mijn motivatie om door te gaan,” zegt hij.

Vanaf begin dit jaar deelde JayJay wekelijks zijn voortgang op menshealth.nl en op zijn eigen YouTube-kanaal DAY1. Desondanks heeft hij zijn einddoel, het schitteren op de cover van Men’s Health, al die tijd geheimgehouden. Zowel voor JayJay als voor het team van Men’s Health was het tot op het laatste moment spannend of JayJay z’n doel zou behalen. 

“Ik ben strijdvaardig en ik wil altijd 100% geven, tot het irritante aan toe,” zegt hij.  “Ik heb niets in de tank gelaten en alles gegeven.”

Tekst loopt door onder video

 

 

 

 

Tekst loopt door onder foto

JayJay2s

Na maanden “vlammen”, gezond eten en de nodige tegenslagen lukte het JayJay om zijn gezondheid  (in de vorm van een sixpack) en een ENORME glimlach terug te vinden, zoals goed te zien is op de plaatjes van fotograaf Stef Nagel.

Tekst loopt door onder foto

MH17010-cover-cmyk-HR

Het resultaat van zijn sportieve wedergeboorte toont hij triomfantelijk op de cover én in het 12-pagina tellende interview van het Men’s Health-oktobernummer, dat vanaf morgen in de winkels ligt. Hierin lees je onder meer hoe hij het gedaan heeft, waarom en wat het hem - naast een beestachtig lichaam - allemaal heeft opgeleverd. 

 

>> Bestel hier een los nummer zonder verzendkosten voor €5,99 

 

jayjayxmh (2)[466s2]
Deze combinatie van core en cardio maakt je meer ripped dan ooit. 
Twee Men's Health-redacteuren nemen de proef op de som. 
Eet als ontbijt of lunch en kom je training glorieus door. 
Gebruik deze twee routines en kennis vanuit de wetenschap om binnen een maand je doel te bereiken. 
Een beach body kweken is al moeilijk genoeg, daar kun je geen abnormale uitputting, traag herstel of grieperig gevoel bij gebruiken – Joël heeft alle vier.