Colofon

MensHealth

Digital director
Jeroen Vizir

Web development
Gijs Boersma
Maarten Kous
Josine Michels

Sales
Gary Breet
Lotte Gaasbeek
Pascalle Vallen

CEO
Luc van Os

Hoofdredacteur
Ronald Janus

Online editors
Kirsten van den Berg
Yamila Hoekstra

Marketing
Mieke van Londen
Daphne van der Linden

Tips/persberichten:
mh.digital@hearst.nl

Abonnementen
Heb je vragen over je abonnement of wil je juist graag een abonnement aanvragen? Hiervoor kun je bellen met onze abonneeservice 0900-1002020 of mailen naar klantenservice@hearst.nl.
 
Adreswijzigingen
Geef je adreswijziging door op 0900-1002020, ma t/m vrij 08.30 uur – 17.30 uur.
 
Tijdschrift niet ontvangen?
Bel 0900-1002020

Dankzij dit eiwitontbijt zit jij de hele ochtend vol. Pluspunt: pindakaas. Pindakaas is altijd een pluspunt.
Vrouwen houden van lange mannen. Uit recent Nederlands onderzoek blijkt zelfs dat vrouwen hun man het liefst zo’n 20 cm langer hebben. Slecht nieuws dus voor de mannen die niet gezegend zijn met een royale 1,85m.
Stand-upcomedian en acteur Jerry Seinfeld kennen we natuurlijk allemaal van de geniale comedyserie ‘Seinfeld’. Ook zijn nieuwste project ‘Comedians In Cars Getting Coffee’, waar hij onlangs nog Barack Obama voor wist te strikken, is geweldig. We weten inmiddels ook dat hij een fervent autoliefhebber en -verzamelaar is. Toch gaat hij 18 bolides uit zijn illustere Porsche- en VW-collectie veilen. 
Je gaat geen vet verliezen door iedere avond op de bank te hangen. Maar je hoeft ook niet twee uur per dag te trainen en alleen op blaadjes sla te kauwen. De volgende 10 tips passen in ieder druk schema – en van iedere tip is het wetenschappelijk aangetoond dat het je buikvet doet slinken.
Spieren uit je eigen keuken! Wekelijks deelt Marley Spoon een heerlijk maar eenvoudig recept, bomvol voedingsstoffen. Deze keer: zalm met kruidenkorst en ovengeroosterde aardappels.
Emily is het levende bewijs dat rondingen een fitchick goed staan.