Colofon

MensHealth

Digital director
Jeroen Vizir

Web development
Gijs Boersma
Maarten Kous
Josine Michels
Lotte Groeneveld

Sales
Gary Breet
Lotte Gaasbeek
Pascalle Vallen

CEO
Luc van Os

Hoofdredacteur
Ronald Janus

Online editors
Kirsten van den Berg
Yamila Hoekstra

Marketing
Mieke van Londen
Daphne van der Linden

Tips/persberichten:
mh.digital@hearst.nl

Abonnementen
Heb je vragen over je abonnement of wil je juist graag een abonnement aanvragen? Hiervoor kun je bellen met onze abonneeservice 0900-1002020 of mailen naar klantenservice@hearst.nl.
 
Adreswijzigingen
Geef je adreswijziging door op 0900-1002020, ma t/m vrij 08.30 uur – 17.30 uur.
 
Tijdschrift niet ontvangen?
Bel 0900-1002020

Doping is illegaal en kan blijvende schade toebrengen aan je lichaam. Neem geen risico en ga voor deze prestatieverhogende middelen uit de natuur.
Verwijt ze jou dat je met andere vrouwen flirt? Zo pak je het aan.
Op veertienjarige leeftijd was Enio Hertoghe (19) zoals veel jongens van die leeftijd mager en onzeker. Hercules, Captain America en andere gespierde waren rolmodellen voor hem. Hij begon met buikspieroefeningen en karatetraining, maar werd niet breder. Ook z’n zelfvertrouwen groeide niet, waardoor hij geregeld het slachtoffer werd van de grotere, treiterende jongens op z’n school.
Zelfs met de discipline van een monnik kun je een plateau bereiken tijdens het afvallen. Soms gebeurt het zelfs dat je weer aankomt. Geen paniek: misschien ligt het aan één van onderstaande redenen dat je niet meer afvalt. En we zouden Men’s Health niet zijn als we je daarbij niet zouden vertellen wat je eraan kunt doen. Lees, en zorg dat je buik blijft slinken.
Goed nieuws! Vrouwen in een relatie vinden een grote penis niet zo belangrijk.