Varieer voor betere sex

Artikelen

Wil je haar gegarandeerd en snel een hoogtepunt bezorgen? Val dan niet terug op dat uitgekauwde missionarisstandje, maar experimenteer, varieer en maak haar gek.

Vrouwen beleven eerder een orgasme wanneer ze sex hebben in verschillende standjes of oraal bevredigd worden, zo blijkt uit onderzoek van de Indiana Universiteit. Hun 'National Survey of Sexual Health and Behaviour' is één van de meest uitgebreide sexenquêtes van de laatste 20 jaar: bijna 6.000 Amerikanen tussen 14 en 94 jaar oud werden gevraagd naar hun sexuele gezondheid en gedrag.

Uitgekeken op jullie gebruikelijke standjes? Experimenteer, ga op zoek naar nieuwe posities en geniet als nooit tevoren. Klik hier voor 26 heftige standjes. En zorg dat je deze tien sexposities onder de knie hebt. Er staan een aantal standjes tussen waarbij je haar gspot en clitoris flink stimuleert.

Popcorn goed voor je? Jazeker! Onderzoek toont aan dat deze typische bioscoopsnack wel degelijk positieve effecten heeft op de gezondheid.
Een liefdesrelatie kost een mens gemiddeld twee vriendschappen, maar als jij je energie en aandacht goed verdeeld kan het prima samen gaan.
Dat korte nachten slecht voor de gezondheid zijn is bekend. Nu blijkt dat ook spiermassa verloren gaat. Dat wil je niet! Optimaliseer daarom je slaap.
Onderzoek van de University of North Carolina toont aan dat light-dranken kunnen bijdragen aan een lagere BMI, mits de rest van de voeding óók gezond is. Cola light drinken maakt het moeilijk om voor de rest ook gezond te eten en drinken. ‘In light-dranken zitten geen calorieën,’ vertelt Adèle Schmidt, diëtist en voedingsadviseur. ‘De zoetstof zet je lichaam op het verkeerde been. Er komt zoetigheid binnen, maar je bloed bevat geen suiker.
Sneeuwvlokjes zijn mooi – totdat je er ineens miljarden van moet verschuiven van punt A naar B. Dan zijn ze regelrecht gevaarlijk. Een 17-jarig onderzoek in de American Journal of Emergency Medicine geeft aan dat 11.500 Amerikanen – waarvan de meerderheid mannen – jaarlijks de Eerste Hulp bezoeken met sneeuwschepgerelateerde klachten. Als je niet een buurjongen of een sneeuwschuiver in kunt huren dit jaar, bescherm jezelf dan met deze strategieën.