Varieer voor betere sex

Artikelen

Wil je haar gegarandeerd en snel een hoogtepunt bezorgen? Val dan niet terug op dat uitgekauwde missionarisstandje, maar experimenteer, varieer en maak haar gek.

Vrouwen beleven eerder een orgasme wanneer ze sex hebben in verschillende standjes of oraal bevredigd worden, zo blijkt uit onderzoek van de Indiana Universiteit. Hun 'National Survey of Sexual Health and Behaviour' is één van de meest uitgebreide sexenquêtes van de laatste 20 jaar: bijna 6.000 Amerikanen tussen 14 en 94 jaar oud werden gevraagd naar hun sexuele gezondheid en gedrag.

Uitgekeken op jullie gebruikelijke standjes? Experimenteer, ga op zoek naar nieuwe posities en geniet als nooit tevoren. Klik hier voor 26 heftige standjes. En zorg dat je deze tien sexposities onder de knie hebt. Er staan een aantal standjes tussen waarbij je haar gspot en clitoris flink stimuleert.

Ben jij je buikje nu echt zat of baal je van die onderkin? Ga je niet enkel uitsloven in de sportschool. Er is namelijk meer voor nodig om die paar kilo’s kwijt te raken. 
Popcorn goed voor je? Jazeker! Onderzoek toont aan dat deze typische bioscoopsnack wel degelijk positieve effecten heeft op de gezondheid.
Een liefdesrelatie kost een mens gemiddeld twee vriendschappen, maar als jij je energie en aandacht goed verdeeld kan het prima samen gaan.
Dat korte nachten slecht voor de gezondheid zijn is bekend. Nu blijkt dat ook spiermassa verloren gaat. Dat wil je niet! Optimaliseer daarom je slaap.